17 iunie 2014 - Zilele Porților Deschise la șantierele de construcții în 18 și 19 iunie

Cetățenii județului Sibiu care doresc să viziteze șantierele de construcții din cadrul proiectului SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT AL DEŞEURILOR ÎN JUDEŢUL SIBIU, al cărui beneficiar este Consiliul Județean Sibiu, o vor putea face în zilele de 18 și 19 iunie 2014, în cadrul Zilelor Porților Deschise, când li se va pune la dispoziție un autocar pentru două vizite ghidate.

În timpul vizitelor, participanții vor primi explicații despre proiect, precum și despre modul în care se va face de acum încolo colectarea separată și reciclarea deșeurilor în județul Sibiu. Plecările autocarului vor avea loc în zilele de 18, respectiv 19 iunie, la ora 8:30, din fața Sălii Thalia. Rezervări pentru autocar se pot face la Corina Boldor, tel. mobil 0733106568, corina.boldor@epmc.ro.

Programul celor două vizite ghidate va fi următorul:
- 18 iunie 2014 – vizitarea depozitelor neconforme închise Agnita și Remetea, urmată de vizitarea stației de compostare Târnava;
- 19 iunie 2014 – vizitarea depozitelor neconfirme închise Avrig, Cisnădie și Tălmaciu, urmată de vizitarea stației de sortare, respectiv compostare Șura Mică.