23 iunie 2014 - Întâlnire cu cetățenii la Sibiu

Luni 30 iunie 2014 va avea loc cea de-a treia și ultima întâlnire cu cetățenii din municipiul Sibiu.

Întâlnirea se va desfășura în Sala de consiliu 313, situată la etajul al 3-lea din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, Str. Brukenthal nr. 2, Sibiu, cu începere de la ora 11:00.

Vor fi proiectate filmele publicitare ale proiectului și vor avea loc discuții libere privind modul de gestionare a deșeurilor.

Se vor distribui materiale promoţionale şi materiale tipărite care explică noul mod de colectare separată a deşeurilor.

Întâlnirea este organizată în cadrul campaniei de informare şi conştientizare SIBIUL RECICLEAZĂ și are scopul de informa cetățenii despre modul în care vor fi gestionate deșeurile generate în municipiul Sibiu după implementarea proiectului SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT AL DEŞEURILOR ÎN JUDEŢUL SIBIU, cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Începând din luna martie 2012 și până în prezent au avut loc 69 de astfel de întâlniri cu cetățenii, fiind organizate întâlniri în toate unitățile administrativ teritoriale ale județului Sibiu. În municipiul Sibiu, cea mai populată localitate a județului, au fost organizate până acum două întâlniri cu cetățenii, în septembrie 2012 și octombrie 2013. Întâlnirea de acum se organizează aproape de finalul campaniei SIBIUL RECICLEAZĂ, care va coincide cu finalizarea lucrărilor de construcție din cadrul proiectului SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT AL DEŞEURILOR ÎN JUDEŢUL SIBIU.