31 ianuarie 2015 – Film de prezentare a  Campaniei, Broșură Poveste de succes 

Filmul Campaniei SIBIUL RECICLEAZĂ (click Aici) – care prezintă Campania de informare și conștientizare derulată în cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Sibiu – a fost finalizat în luna septembrie 2014.

Filmul a fost multiplicat pe DVD în 500 de exemplare. Distribuția DVD-urilor a început în luna noiembrie 2014 către delegați din Republica Moldova care au vizitat Consiliul Județean Sibiu pentru schimb de experiență, iar apoi în decembrie 2014 către factori de decizie și jurnaliști din județul Sibiu. Distribuția a continuat în luna ianuarie 2015 către unități de învățământ din județ. Filmul a fost de asemenea difuzat la postul TV Sibiu în data de 20 decembrie 2014.

O Broșură Poveste de succes (click Aici) cu text și imagini – care descrie toate etapele proiectului SMID în județul Sibiu – a fost finalizată în luna decembrie 2014. Distribuția celor 3.000 de exemplare ale broșurii a început în luna decembrie 2014 către factori de decizie și jurnaliști din județul Sibiu. Distribuția broșurii a continuat în luna ianuarie 2014 către unități de învățământ din județ. 300 de exemplare ale broșurii sunt de asemenea disponibile la Autoritatea de Management POS Mediu din București pentru cei interesați.